TheBronkerBrothers sponsor van Breda Startup

In 2022 is TheBronkerBrothers toegetreden tot de gevarieerde groep van sponsors van Breda Startup.


Breda Startup is een hechte community van ondernemers en bedrijven die innovatie en groei belangrijk vinden. Samen werken we aan een sterke en veerkrachtige economie door kennis, daadkracht en netwerk te delen met elkaar. Jaarlijks reiken we de Breda Startup Award uit voor de meest kansrijke startup onderneming van het jaar.


Startups, de makers van de toekomst …
Dat de Breda Startup Award ook nationaal in de smaak valt, blijkt wel uit de vele nominaties uit geheel Nederland en zelfs uit Vlaanderen komen aanmeldingen binnen.
Uit onderzoek blijkt dat startups met name bezig zijn met het oplossen van actuele problemen en hier zelf een oplossing voor hebben ontwikkeld. Startups zorgen voor innovatie en dragen bij aan de versterking van onze economie. De startup bedrijven houden zich met name bezig met onderwerpen als kunstmatige intelligentie, 3D printing, circulaire economie, gezondheid, voeding en digitalisering van bedrijfsprocessen.


Vanuit onze kennis en ervaring weten we bij TheBronkerBrothers waar je als ondernemer zoal tegenaan kunt lopen. Maar we zijn ervan overtuigd dat er voor elk probleem een oplossing is! Je moet alleen wel weten waar je naar moet kijken en de juiste interpretatie geven aan datgene wat je ziet. Dat willen we graag samen met de startups gaan doen.


Als marktonderzoekers worden we altijd blij om merken en producten tegen te komen, die mede dankzij onze inbreng zijn voortgekomen. Dat is voor ons steeds weer het bewijs dat de inzet van gedegen marktonderzoek echt loont.


De inschrijving voor De Startup Award 2023 zal binnenkort geopend worden, meer informatie hierover vindt je terug op de website:


www.bredastartup.nl

Wil je alvast een bedrijf nomineren, dat kan al:


bredastartup.nl/nomineren/

BACK HOME

E-mailen
Map